3 napos "DOBOGÓKŐR"energetikai beavató "SZER" tábor Dobogókőn | Dobogókő Vendégház

3 napos "DOBOGÓKŐR"energetikai beavató "SZER" tábor Dobogókőn


maximum 6 - 10 fős csoportokban, 3 napos beavató, energetikai tábort tartunk, a jelentkezés sorrendjében 6 főtől Dobogókőn, a Föld szív csakrájánál, "Szer"-etet központjában, a magyarság, és az emberiség egyik legfontosabb természetes beavató erőközpontjában

 

A 3. egész napos tábor felépítése:

 

1. nap Csütörtökön délután, a Múlt:, a délutáni órákban a szállás elfoglalása, rövid személyes egyéni ismerkedést követően, Dobogókő rezgésére ráhangolódás egyénileg, egy különleges helyen, az otthonról hozott terhek, a múlt levetése érdekében.

2. nap Péntek délelőtt, a Múltból a Jelenbe: A Pilis, Dobogókő magyar és világ történelmi, energetikai több ezredéves jelentőségének megismerése,  egy 4 órás beavató túra keretében, ahol interaktívan az alap elemek egyszerű megtapasztalása és a harmónia, "Szer elem" megtapasztalása történik közösen, a túrista utaktól távol, a Pilisi varázserdő mélyén, a Pilis, Dobogókő talán legkülönlegesebb helyén, egy "másik világ" kapujában.

2. nap Péntek délután, a Jelen: A természet, a varázserdő mélyén egyéni Csendfürdő keretében lehet a délelőtt tapasztaltakat újra élni, a Jelenben rögzíteni.A délutáni, esti órákban egyéni energetikai (aura) felmérés, tanácsadás a személyes fejlődés érdekében. A jelen pillanat, a most csodájának egyéni megtapasztalása.

3. nap Szombat, a Jelenből a Jövőbe: 6 órás túra, zarándoklat a természetes Pilisi piramisokhoz, erőközpontokhoz, az ott működő energiák megismerése, megtapasztalása az előző napi energetikai megtapasztalások kiegészítése. A délutáni, esti órákban folytatódik az egyéni energetikai (aura) felmérés, tanácsadás a személyes fejlődés érdekében, valamint ismételt csendfürdő a varázserdőben sárkány áramokon, tündér ösvényeken zarándokolva. A jelen pillanat, a most ismételt megtapasztalása.

4. nap Vasárnap délelőtt a Jövő: A három nap eseményeinek összefoglalása az egyéni, és közös jövő felé történő elindulás elősegítése érdekében.

4. nap Vasárnap délután, a még szebb Jövő: Hazautazás, a három nap során tapasztaltak beépítésének megkezdése a hétköznapokban, JELEN LÉT otthon.

 

A három napos tábor díja 29200 Ft mely tartalmazza  2,3,4 ágyas szobákban történő elhelyezéssel a 3 napi szállás, IFA(adó) , speciális túravezetések, és az egyéni, és csoportos képzés, tanácsadás díját.

 

Az étkezés egyénileg történhet kedvezményesen egy közeli étteremben, vagy önellátóan is lehetséges.

A túrák, zarándoklatok átlagos fizikai állapotúaknak teljesíthetők, azonban mint minden zarándoklat, fizikai, lelki, és szellemi erőfeszítést is igényelnek.

A tábor energetikai vonatkozásai miatt csak 18 év felettiek számára vehető igénybe, vallási, világnézeti beállítódástól függetlenül.

A táborban nem történik gyógyítás, vagy bármiféle spirituális beavatás, azonban a természet törvényeinek, és csodáinak megismerése által bárkinél beindulhatnak az öngyógyulás, és spirituális fejlődés folyamatai.

 

Jelentkezés: Vas László építőmérnök, bioenergetikus, 06/30/6488287